Oss ombord


Dæm som kjenne oss vil nok innimellom kalle oss både rar, sprø og gal. Det e kanskje sant. Æ tru mang syns det va rart i 2009 da vi itj bærre fløtta te Oslo, men fløtta inn i båten vår, Marimagi. Vi e fortsatt like sprø og gal og fant likså godt ut at vi villa dra på lang bryllupsreise, næmlig forhåpentligvis sæggel jorda rundt. Startskuddet går 1.juni.


Jørgen Vaagan Andersen. 

Kaptein og maskinchef.

Ble født en dag i august, 1983 og levde sine to første år på ei øy i vestfold. Han satte dermed sjøbein umidelbart. Resten av oppveksten tilbrakte han på Kyrksæterøra i Trøndelag på en gård sammen med mor og far og to yngre søstre. Like interessert i vann, med VG-jolle, sjark, seilbrætt og alt mulig annet som flyte kan. Han jobber nå som overstyrmann ombord på ankerhåndteringsfartøyet Skandi Emerald. Etter seks uka på jobb på bøljan blå kommer han hjem til Mari ombord i Marimagi og tilbringer seks uka på bøljan blå der. Alltid på havet.

Mari Andersen Vaagan.

Kaptinne og symaskinfører.

Hadde vært i en eneste seilbåt, som gikk for motor, før hun flyttet inn i en, altså Marimagi. Mari er født i juni 1985, oppvokst i en kreativ og praktisk familie på fem på Hellandsjøen i Trøndelag. Hun har aldri tilbragt særlig mye av oppveksten i båt, men heller i vannet. En reser på symaskinen har hun blitt og tok i juni 2012 en bachelor i klesdesign ved Kunsthøgskolen i Oslo, og jobber før avreise på tekstilbutikken Stoff og Stil. Etter fire år ombord i Marimagi er hun lært masse om seiling, båter og båtfolk, og ser fram mot seiltur.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar