lørdag 30. august 2014

Hjemme!

 

IMG_0130

For en fantastisk dag å komme hjem på! Sjarmøretappen foregikk i strålende vær fra Røstøya hjem til Kyrksæterøra.

 IMG_0118

Dagen startet med litt vasking og rydding ombord, og tror du ikke vi så en svømmende elg! Her har den akkurat kommet på land. Har veldig dårlig zoom på kameraet men den er nå der.

IMG_0115

Så var det bare å sole seg på tur inn Hemnefjorden, og pynte båten litt under veis.

IMG_0123IMG_0125

Nytt norsk flagg på hekken unnet vi oss allerede i Bergen, men nå måtte vi selvfølgelig pynte med alle gjesteflaggene fra stedene vi har vært.

IMG_0135 IMG_0137

For en følelse når man ser hjemstedet sitt igjen etter 14 måneder og vet at denne gangen skal vi bo her igjen, veeeldig lenge. 14 måneder virker både lenge og kort. Og for en motagelse vi fikk!

IMG_0139 

bilde 1

Flagg, ballonger, og champagne! Så utrolig deilig å se familie og venner igjen! 

bilde 3bilde 2 bilde 4 IMG_0140 

 

IMG_0142

Tusen takk for en flott kveld alle sammen!

Og tusen takk til alle som har fulgt oss på bloggen gjennom vår livs reise! Alle hyggelige kommentarer og hilsener har vært en inspirasjon til å skrive, og morsomme, hyggelige glimt fra gamlelandet.

Vi kommer til å bo i båten i vinter, og tenker å selge den til våren. Det blir trist, men vi har planer om å ta over/kjøpe en flott gård så vi trenger pengene og tiden. Så hvis noen trenger en flott båt, til for eksempel langtur, har vi en til salgs. Vi kjenner den fra ytterst til innerst, er umåtelig glad og fornøyd med den. Både som bobåt, turbåt og langturbåt. Det er det stedet vi har bodd lengst utenom der vi har vokst opp.

Nå er turen slutt…Vi starter nye eventyr her på Kyrksæterøra, bloggen ligger her om dere vil lese noe på nytt igjen, men nye blogginnlegg blir det nok ikke. (i allefall ikke på en god stund, hvis jeg greier å slutte?). Har du blitt inspirert av denne bloggen til å dra på din egen reise så sier vi: ”hopp i det” Det hjelper å være godt forberedt, men husk å dra til slutt!

Tusen takk for oss!!!

7 kommentarer:

 1. Velkommen hjem etter 14 mnd ut i den store verden. Dette er en ferd det lyser STOR respekt av. Klem fra "tante" Sylvi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det. Ja må innrømme at vi er stolte over det vi har fått til.

   Slett
 2. Godt at dere har kommet hjem. Jeg har fulgt dere på turen. God og spennende lesing, men jeg har dessverre ikke skrevet kommentarer. Velkommen hjem ��
  Hilsen Lise hs Jørgensen (mora t Karina).

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Lisa! Vi ses sikkert om ikke alt for lenge, så det er fare for at går an å høre mer om turen vår. ;)

   Slett
 3. Tusen takk for turen Mari og Jørgen. Jeg har fulgt med dere på hver nautisk mil. Veldig kjekt. Lykke til med den nye hverdagen.
  Hilsen tremenning Eva i Molde

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så hyggelig å høre om folk som har lest bloggen og likt den. Vi var jo i Molde på tur hjem og da påstod Tante at du var mer oppdatert enn henne på turen vår. Artig!

   Slett
 4. Velkommen tilbake til hjemland, og trivelige Kyrksæterøra. Vil savne fine beskrivelser av en tur vi gjerne skulle vært med på! Godt seilt og godt skrevet. :) Hilsen The Jubaluba delegation

  SvarSlett